Farmingdale State vs Polytechnic (Apr 19, 2008)

 
Box Score
 

Farmingdale State Baseball
Farmingdale State at Polytechnic (Game 1)
Apr 19, 2008 at Brooklyn, NY

Farmingdale State 15 (15-13,8-3 Skyline)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Campbell, Steve cf 
Feliciano, Luis 3b 
  Levan, Ray 3b 
Benvenuto, Brian ss 
  Gili, Rich ss 
Labrozzi, Mike dh 
  Gomez, Alex dh 
Curtis, Kevin 1b 
  Moscatelli, Don 1b 
Mazzilli, Anthony rf 
  Anarumo, John rf 
  Ennis, Frank rf 
Block, Vinny lf 
Italiano, Frank 2b 
  Dietrich, Mike 2b 
Nersesian, Zak c 
  Stephenson, Ben c 
Scott, Jesse p 
  Raimondi, James p 
  Grabher, Kurt p 
  King, Steve p 
Totals  37  15  14  10  27  12 
  

Polytechnic 6

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Kittle, Devin cf 
Kakleas, John ss 
Ritzzo,Michael 3b 
Vincent,Leone 1b  10 
Cipriani, Frank c 
Rittzo,Jason rf 
Ruiz, Carlos lf 
Conley, Brian dh 
Benivsy,Bryan 2b 
Anatra, Jon Paul p 
Totals  35  10  27  14 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Farmingdale State... 013 431 012 - 15 14  1
Polytechnic......... 000 202 200 -  6 10  5
-------------------------------------------
E - Dietrich; Kittle; Ritzzo, M; Ritzzo, J; Ruiz; Benivsy. DP - Rams 1; Poly 1. LOB - Rams 12; Poly 7. 2B - Campbell; Block; Nersesian; Cipriani; Ruiz 2. HR - Ritzzo, M; Leone. HBP - Campbell 2; Feliciano; Gili; Block; Kakleas. SH - Campbell; Feliciano. SF - Campbell; Block; Conley. SB - Levan; Labrozzi 2; Curtis; Italiano; Nersesian 2. CS - Curtis.

Farmingdale State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Scott, Jesse W  6.0  25  26 
Raimondi, James   1.0 
Grabher, Kurt   1.0 
King, Steve   1.0 
  
Polytechnic   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Anatra, Jon Paul L  9.0  14  15  12  37  54  12 

Win - Scott. Loss - Anatra. Save - None. WP - Anatra. HBP - by Anatra (Feliciano); by Anatra (Campbell); by Anatra (Campbell); by Anatra (Gili); by Anatra (Block); by King, S. (Kakleas). PB - Stephenson.

Umpires -
Start: 12:00pm Time: 2:15 Attendance: 50

 
Play-by-Play
 

Farmingdale State Baseball
Farmingdale State at Polytechnic (Game 1)
Apr 19, 2008 at Brooklyn, NY

Farmingdale State starters: 22/cf Campbell; 4/3b Feliciano; 14/ss Benvenuto; 25/dh Labrozzi; 21/1b Curtis; 13/rf Mazzilli; 42/lf Block; 5/2b Italiano; 33/c Nersesian; 15/p Scott;

Polytechnic starters: 4/cf Kittle; 3/ss Kakleas; 31/3b Ritzzo, M; 44/1b Leone; 24/c Cipriani; 25/rf Ritzzo, J; 9/lf Ruiz; 7/dh Conley; 1/2b Benivsy; 17/p Anatra;

Farmingdale State 1st - Campbell flied out to cf. Feliciano hit by pitch. Benvenuto hit into double play ss to 2b to 1b; Feliciano out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Polytechnic 1st - Kittle flied out to lf. Kakleas singled. Ritzzo, M flied out to lf. Leone reached on a fielder's choice; Kakleas out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Farmingdale State 2nd - Labrozzi walked. Labrozzi stole second. Curtis reached on an error by 2b; Labrozzi scored. Mazzilli walked; Curtis advanced to second. Block struck out swinging. Italiano singled; Mazzilli advanced to second; Curtis advanced to third, out at home p to 1b. Nersesian grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Polytechnic 2nd - Cipriani struck out swinging. Ritzzo, J struck out looking. Ruiz doubled, out at second p to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Farmingdale State 3rd - Campbell hit by pitch. Feliciano grounded out to p, SAC, bunt; Campbell advanced to second. Benvenuto singled, RBI; Campbell scored. Labrozzi walked; Benvenuto advanced to second. Curtis singled, RBI; Labrozzi advanced to third; Benvenuto scored. Curtis stole second; Labrozzi stole home. Mazzilli struck out swinging. Block walked. Curtis out at third c to 3b, caught stealing. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Polytechnic 3rd - Conley singled. Benivsy hit into double play 3b to 2b to 1b; Conley out on the play. Kittle grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Farmingdale State 4th - Italiano singled. Nersesian reached on an error by 3b; Italiano advanced to second. Nersesian stole second; Italiano stole third. Campbell flied out to rf, SAC, RBI; Nersesian advanced to third; Italiano scored. Feliciano singled, RBI; Nersesian scored. Benvenuto reached on a fielder's choice; Feliciano out at second ss to 2b. Labrozzi walked; Benvenuto advanced to second. Curtis walked; Labrozzi advanced to second; Benvenuto advanced to third. Mazzilli reached on an error by cf; Curtis advanced to second; Labrozzi advanced to third, scored on the error, unearned; Benvenuto scored, unearned. Block struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

Polytechnic 4th - Kakleas grounded out to ss. Ritzzo, M singled. Leone homered, 2 RBI; Ritzzo, M scored. Cipriani grounded out to ss. Ritzzo, J grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Farmingdale State 5th - Italiano popped up to ss. Nersesian doubled. Nersesian stole third. Campbell hit by pitch. Feliciano singled, RBI; Campbell advanced to third; Nersesian scored. Gili to ss for Benvenuto. Gili hit by pitch; Feliciano advanced to second. Labrozzi singled, RBI; Gili advanced to second; Feliciano advanced to third; Campbell scored. Moscatelli to 1b for Curtis. Moscatelli reached on a fielder's choice, RBI; Labrozzi advanced to second; Gili out at third 3b unassisted; Feliciano scored. Mazzilli grounded out to c. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Polytechnic 5th - Levan to 3b for Feliciano. Gomez to dh for Labrozzi. Dietrich to 2b for Italiano. Stephenson to c for Nersesian. Anarumo to rf for Mazzilli. Ruiz doubled. Conley grounded out to ss; Ruiz advanced to third. Benivsy popped up to ss. Kittle reached on an error by 2b. Kakleas popped up to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Farmingdale State 6th - Block hit by pitch. Dietrich flied out to cf. Stephenson reached on a fielder's choice; Block out at second ss to 2b. Campbell doubled, RBI; Stephenson scored. Levan grounded out to c. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Polytechnic 6th - Ritzzo, M flied out to rf. Leone walked. Cipriani doubled; Leone advanced to third. Ritzzo, J flied out to rf. Ruiz singled, 2 RBI; Cipriani scored; Leone scored. Conley struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Farmingdale State 7th - Gili flied out to lf. Gomez walked. Moscatelli singled, advanced to second on the throw; Gomez advanced to second, out at third lf to 3b. Moscatelli advanced to third on a wild pitch. Anarumo popped up to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Polytechnic 7th - Raimondi to p for King, S.. Benivsy walked. Kittle popped up to 2b. Kakleas lined out to 1b. Ritzzo, M homered, 2 RBI; Benivsy scored. Leone popped up to c. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Farmingdale State 8th - Block doubled. Dietrich grounded out to ss; Block advanced to third. Stephenson walked. Campbell grounded out to ss, SAC, RBI; Stephenson advanced to second; Block scored. Levan singled; Stephenson advanced to third. Levan stole second. Gili grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Polytechnic 8th - Grabher to p for Raimondi. Cipriani struck out swinging. Ritzzo, J singled. Ruiz walked; Ritzzo, J advanced to second. Conley flied out to cf, SAC; Ritzzo, J advanced to third. Benivsy flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Farmingdale State 9th - Gomez singled. Moscatelli reached on a fielder's choice; Gomez out at second 3b to 2b. Ennis to rf for Anarumo. Ennis singled, advanced to second on an error by lf; Moscatelli advanced to third. Block flied out to lf, SAC, RBI; Moscatelli scored. Dietrich reached on an error by rf; Ennis advanced to third, scored on the error, unearned. Stephenson struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Polytechnic 9th - King, S. to p for Grabher. Kittle struck out swinging. Kakleas hit by pitch. Kakleas advanced to second on a passed ball. Ritzzo, M struck out swinging. Leone struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.